VENDA D’ENTRADES
OneTwoTix i Teatre del Raval de Gandia, obert matins i dies de funció.

Abonaments per als 4 dies:
20 € anticipada / 25 € dies de festival
Descomptes: 20 % per als alumnes de la Universitat Politècnica de València.

——

Aquesta trobada cultural convoca cada any un ventall en miniatura del que s’està coent en relació a les músiques tranquil·les les quals no se solen programar a grans festivals.

La setena edició del festival es presenta com una proposta acollidora que es desplegarà durant quatre caps de setmana convertint-se en l’hivern musical del Teatre del Raval de Gandia, en proposar diferents estils.

En aquest sentit, com a novetat, s’inclou una doble sessió de música clàssica i la projecció d’un documental creat pel segell català G3G Records, exemple d’autogestió i tenacitat i que comptarà amb la presència d’un dels seus fundadors així com amb els mateixos directors del documental.

Dissabte 3 de febrer, 19h00
Festival HOSTES (POP)
Adults: 10-12 €; Menors d’edat 5 €

Jornada POP del Festival amb Óscar Briz (l’Alcúdia), que ens acompanyarà en format trio per acostar-nos Entre llums i ombres, eixes que ens caracteritzen a tots i que cadascú tria el camí pel qual es decantarà. Amb exuberància des d

e l’austeritat, així vindrà Júlia (Alcoi) amb el seu segon treball, Pròxima B, una col·lecció que se submergeix en paisatges sintètics i mantres electrònics amb guitarres i veus; Mireia Vilar (València) vindrà amb les seues històries imaginades tenyides de realisme màgic que han pres la forma de Madre SalvajeJo Jet i Maria Ribot (Manresa), amb el seu directe sensible, emocionant i autèntic a guitarra i veus, amb una proposta tècnicament senzilla i una posada en escena cuidada al detall, sensible i transformadora que destaca per la seua proximitat.

Òscar Briz trio: Sílvia Martí, bateria; Nacho Villanueva, baix elèctric i Òscar Briz, guitarra acústica i veu.
Júlia: Estela Tormo i Lídia Vila.
Mireia Vilar: Veu i composicions.
Jo Jet i Maria Ribot: Jordi Jet Serra Morales, guitarra i veu i Maria Ribot Farrés, veu.

Dissabte 10 de febrer, 19h00
Festival HOSTES (CLÀSSICA) 
Adults: 8-10 €; Menors d’edat 5 €
Arriba la jornada clàssica d’HOSTES amb la proposta del Duet Sintagma (Mallorca), que es defineix com una espècie d’energia que vol transmetre’s i fluir arreu del nostre territori, per portar-ne la paraula i la música amb l’afany que els mou: l’estima per la cultura. I ho fan a través del piano, un dels instruments més populars arreu del món, barrejant-lo amb la tuba, una gran desconeguda, generant unes sonoritats que atrauen l’atenció del públic ja des del seu propi concepte: la raresa; per la seua banda, el duet Voicello (Manacor) aporta un nou concert-espectacle musical que ens convida a fer un viatge per la música clàssica i altres gèneres. Tot amb una magnífica posada en escena de llums i efectes audiovisuals amb la finalitat d’aproximar la música clàssica a tots els públics.
 
Duet Sintagma: Francis Blanes, piano i Àngel Torres, tuba.
Voicello: Carme Garí, soprano i Gabriel Fiol, violoncel.
Dissabte 24 de febrer, 17h00
Festival HOSTES (DOCUMENTA(‘)T
Entrada: 3 €. Gratuït amb l’entrada al concert de després: Hostes Cabaret.

Amb la participació dels directors del documental, Toti Garcia i Nessim Castaño i Gat, un dels fundadors del segell G3G Records.

Guió: Toti García, Clara Rodríguez i Nessim Castaño. Direcció:Toti García, Nessim Castaño. Durada: 83 min.

Al Teatre del Raval engeguem un nou cicle de cinema documental que tindrà lloc una vegada al trimestre i arranquem en el marc del festival HOSTES amb un film que parla sobre la música, un bell poema de curiositat, continuïtat, autogestió i tenacitat: 25 anys de música i cultura a Barcelona concentrats en un film documental sobre el segell G3G Records, un segell que és una estranya família i que recorre l’escena ‘experimental informal’ barcelonina, el punk ocult d’una avantguarda sense fums. De Macromassa, Radio P.I.C.A., New Buildings i El Hombre de Pekín a Cabo San Roque, Pascal Comelade, Lydia Lunch i Miguel Poveda.

Dissabte 24 de febrer, 19h00
Festival HOSTES (CABARET) 
Adults: 8 – 10 €; Menors d’edat 5 €

Per a la sessió cabaretera del festival HOSTES comptarem amb el grup transeuropeu Gran Teatro Amaro format per quatre membres a finals dels anys 80 i que començaren tocant en el carrer i en bars de la manera més pura, sense cap micròfon o amplificador. Cantant en múltiples idiomes i prenent diverses influències musicals, van trobar el seu propi i únic estil de compondre i d’actuar entre l’avantguarda i la bohèmia i que encara els acompanya. L’altra part de les varietés vindrà de casa nostra amb La Petita Orquestra Peiotaire, divertida i atrevida formació totalment acústica, que revisita i actualitza peces del cançoner popular galacticovalencià barrejades amb les tonades més jogasseres de la banda de la Valldigna. Tot açò en un espectacle amb clara vocació interactiva i posada en escena teatral.

Gran Teatro Amaro (Barcelona-Holanda): Robert van der Tol – veu, guitarresukelele, llaüt, banjo, piano; Mischa Kool – contrabaix, serra musical, veu; Panc Daalder – percussions, marimba, piano, piano de joguet, melòdica, glockenspiel; Gat – percussió, mandolina russa, objectes i veu.La POP. Petita Orquestra Peiotaire (La Valldigna): Francesc Burgos: veu, guitarra i guitarróGerard Vercher: acordió, melòdica i joguines; Hugo Canet: percussió i saxòfon; Tonete Puerto: contrabaix.

Dissabte 24 de febrer, 19h00
Festival Hostes (SWING) 
Adults: 8 €; Menors d’edat 5 €

Darrera jornada d’HOSTES dedicada al jazz amb els andalusos O Sister! (Sevilla), un grup de swing que recrea l’edat d’or del jazz vocal, la música popular dels anys 20 i 30 a Amèrica del Nord. Formada en 2008 amb un trio de veus i guitarra, posteriorment aconsegueixen la seua composició actual, a la qual s’afegeixen contrabaix i bateria, accentuant el pes rítmic d’un tipus de música animada i propícia per al ball, atractiva tant per a afeccionats al jazz com per al públic no tan familiaritzat amb aquest gènere. Així que tots a ballar!

O Sister! (Sevilla): Paula Padilla, contralt; Helena Amado, soprano; Marcos Padilla, tenor; Matías Comino, guitarra; Camilo Bosso, contrabaix i Pablo Cabra, bateria.

Concert Girando Por Salas – INAEM