El Teatre del Raval de Gandia acomiada la temporada amb un sopar destiu a la fresca amb música en directe. Lacte servirà de presentació del festival Desllunat (15éPop al Carrer), que tindrà lloc el 19 i 20 de juliol a la platja de Tavernes

El divendres 28 de juny el Teatre del Raval clourà la temporada 2018-2019 amb un sopar a la fresca amb música en directe al carrer del teatre. Aquesta trobada festiva que començarà a partir de les 21h, donarà per conclosa la present temporada en la que lespai gandià ha acollit espectacles de sala per a adults i públic familiar així com el festival RRRR! Art i Reciclatge, la campanya escolar i el festival Hostes al llarg del curs 2018-2019.

La trobada, que començarà amb un sopar de pa-i-porta, es planteja com untrobada a la fresca oberta a tots els públics al carrer del teatre mentre es gaudeix de la música en directe. La festa comptarà amb les actuacions de DBH (Manchester), ELL SOL (Holanda), AYUUNE SULE (Ghana) i Diego Armando DJ (Catalunya), una combinació dart i música que farà ballar fins al més apocat.

Presentació del Festival Desllunat 2019, 15 anys de LaCasaCalba

Aquest acte festiu de cloenda ravalera servirà també per celebrar els 15 anys de LaCasaCalba i com a avantsala del festival Desllunat 2019, trobada darts en viu sense sostre a la platja de Tavernes de la Valldigna i que celebra la seua 15a edició, en una edició especial folk.

Desllunat tindrà lloc el divendres 19 i dissabte 20 de juliol a la plaça de les Palmeretes, en la zona de la goleta vallera, un indret tranquil situat a la vora del llac. 

Enguany el festival desllunat presenta un cartell amb destacades figures i grups musicals com El Petit de Cal Eril (Catalunya) que presenta al País Valencià el seu darrer treball Energia fosca; el saxofonista valencià de nivell internacional Javier Vercher amb el seu darrer treball Agricultural Wisdom o el músic de Sabadell Carles Belda (El Belda i el Conjunt Badabadoc), que ens acostarà el seu projecte personal de rumbes amb lacordió diatònic.

Ens acompanyarà també Pepino Pascual músic, compositor i inventor d’instruments català, conegut per les seues col·laboracions amb diverses companyies com La Vella Dixieland, Tandoori le Noir, Pascal Comelade o Troba Kung-Fú, entre d’altres. Amb la seua proposta, EssènciesPepino Pascual ha creat un espectacle familiar en el qual ens proposa un viatge per fer volar la imaginació descobrint les múltiples sonoritats com una mena de “xaman” amb una actitut de joc i d’experimentació que deixarà bocabadats a grans i menuts.

Per la seua banda, el Ma-me-mi-mo-músic valenciàmés aclamat per la xicalla, Dani Miquel, acostarà als més menuts el seu darrer projecte, La mare carabassera, que presenta juntament amb músics dels territoris en la mateixa llengua com Carles Belda i Guida Sellarés (Catalunya), Gemma Pallà (Illes Balears) i Rafa Solves i Josep Alcover (País Valencià).

També es podrà vore el treball de lartista valenciana emergent Isabel Latorre, amb Eixa, el seu projecte personal amb el que presentarà Invisibles, un homenatge musical a la poesia. Des de Nairobi, Kènia, la companyia Mighty Jambo portaràel seu espectacle de circ amb rituals africans que ens transporten a la vida dels Masai i la seua lluita per la supervivència. Tot un espectacle dacrobàcies amb huit artistes en escena pensat per promoure les arts i la cultura kenianes. A més, soferiràun taller de circ africà per als infants.

 La part escènica del festival vindrà de la mà de companyies valencianes com El Ball de Sant Vito i Cia. Pa Toa La Vida, amb els seus espectacles La família Sangonera i Las marujas, varices y raíces, respectivament. Es tracta de dos espectacles itinerants on predomina lhumor i la interacció amb el públic.

Com és habitual, al festival es disposarà un gastroespai amb menjar i vi de proximitat i cervesa artesana per arrodonir aquesta experiència musical darts en viu sense sostre a la vora de la mar.  El Triangulista serà el mestre de cerimònies els dos dies del festival. 

Més info: www.desllunat.com