BARCELONA ESCENARI: MÚSICA

Segona edició del cicle Barcelona Escenari, on quatre propostes musicals procedents de la ciutat comtal presenten els seus treballs i/o espectacles a l’Octubre, Centre de Cultura Contemporània de València. Tot açò amb la col·laboració de l’Ajuntament de Barcelona i la programació artística de  lacasacalba.org.

PROGRAMACIÓ

CUCHILLO
Dijous 3 d’octubre, 20h00
Auditori de l’Octubre CCC
Entrada: 6 € (4 € socis ACPV)

Cuchillo és una banda de folk-rock psicodèlic formada a Barcelona per Israel Marco (veu i guitarra) i Daniel Domínguez (bateria, percussió i veus) l’any 2005. Des de aleshores han publicat 3 àlbums. El més recent, Encanto, editat l’any passat per Limbo Starr segueix la línia estètica dels altres treballs però cantat en castellà, abans s’expressaven en anglés. I alhora consolida la incorporació a de Henrik Agren (teclats, guitarra i veus) al grup. Aquest treball serà doncs la base del repertori que presentaran a l’Auditori de l’Octubre CCC, després d’haver-lo rodat per tot l’Estat i els EUA.

Cuchillo-mariposa

 

TOTI SOLER & GEMMA HUMET
Dijous 17 d’octubre, 20h00
Auditori de l’Octubre CCC
Entrada: 10 € (8 € socis ACPV)

Toti Soler presenta per primer cop al cap-i-casal, Liebeslied: 40 anys de cançons, una re-visitació en directe del seu primer disc en solitari de la mateixa manera que el va enregistrar 40 anys enrere, açò és, a veu i guitarra. Tot i que en aquest cas la veu principal es projectada per la cantant Gemma Humet, amb la qual cosa la guitarra virtuosa de Soler pot fluir sense mordasses, lliurement, com quan acompanyava al seu bon amic i gran artista, Ovidi Montllor.

Toti&Gemma

 

PAU VALLVÉ
Dijous 14 de novembre, 20h00
Auditori de l’Octubre CCC
Entrada: 6 € (4 € socis ACPV)

De bosc és la darrera producció discogràfica d’un artista polièdric com és Pau Vallvé. Enfarinat en mil projectes musicals des que era ben petit i després de soterrar el seu alter ego Estalisnau Verdet, amb aquest treball Vallvé es confirma com a un excel·lent compositor i interpret de cançons pop. I és el que vindrà a fer a València, presentar aquest treball per primer cop amb la banda al complet, la qual està composta per: Nico Roig (guitarra), Miquel Sospedra (baix), Pep Mula (bateria), Jordi Casadesus (teclats i guitarra). I és clar, Pau Vallvé (veu i guitarra).

Pau VallveÌ  - 02 - Foto Irena Visa

foto: Irena Visa

ASTRIO
Dijous 28 de novembre, 20h00
Auditori de l’Octubre CCC
Entrada: 6 € (4 € socis ACPV)

Aquest trident barceloní causa addicció: el seus concerts són poderosos, explosius i sorprenents. Tant se val que hagen perdut pel camí una s al nom i els corbatins al coll, el seu darrer disc, Don’t Leave The Planet, no fa més que confirmar la seua progressió musical que des del hammond groove dels primers temps, els ha dut a l’esclat electrònic d’aquest darrer treball, el qual combinen hàbilment amb elements orgànics d’esperit jazz. I això serà el que es podrà escoltar, com a colofó del cicle, a l’Auditori de l’Octubre CCC.

Astrio_3

foto: Gema Darbo