BARCELONA ESCENARI: MÚSICA

Quatre artistes de Barcelona es presentaran a València, a l’Octubre Centre de Cultura Contemporània, el proper mes de novembre, en un cicle denominat “Barcelona Escenari: música”, el qual ha estat programat per lacasacalba.org.

Acte seguit, tota la programació:

DIVENDRES 9 DE NOVEMBRE, 20.00 h (Auditori; Entrades, 6  € – 4 € socis ACPV)

JOAN COLOMO

Joan Colomo és un músic inquiet. I és que, a banda de pilotar la seua carrera en solitari -acaba de publicar el segon volum de Producto interior bruto, on torna a oferir-nos píndoles pop contra l’avorriment-, ha sigut membre de The Unfinished Sympathy i milita en La Célula Durmiente i Zeidun. Serà l’encarregat d’encetar el cicle amb les cançons d’aquest nou àlbum que el situa com un dels cantautors catalans més originals i divertits del moment.

Foto, Guixa

DIVENDRES 16 DE NOVEMBRE, 20.00 h (Auditori; Entrades, 6 € – 4 € socis ACPV)

ELS NENS EUTRÒFICS

La banda de Josep Pedrals, puntal de la poesia catalana actual i natural del barri del Clot, estan a punt de publicar el seu segon àlbum En helicòpter, el qual presentar per primer cop al País València. Es tracta d’una injecció poètica de pop animat amb altes dosis d’humor i vitalitat desbordant.

Foto, Maider Mendaza

DIVENDRES 23 DE NOVEMBRE, 20.00 h (Hall, Entrades, 10 € – 8 € socis ACPV)

PAU RIBA

Estrena al País Valencià de l’espectacle 40 gripau, on Pau Riba acompanyat d’una banda de músics jogossars reviviran el repertori que 40 anys enrrere va parir en el mític àlbum Jo, la donya i el gripau.

Foto, Rafel Serres


DIVENDRES 30 DE NOVEMBRE, 20.00 h (Hall, Entrades, 10 € – 8 € socis ACPV)

CABOSANROQUE 

La banda de Poble Sec també estrenaran el seu darrer espectacle denominat “Bestiari”. Es tracta d’una interpretació escènica lliure que han fet a partir de textos de bestiaris de diferents èpoques i cultures, utilitzant el concepte d’ocultació/revelació propi del cristianisme primitiu.

Foto, Frederic Navarro