La música valenciana travessa en l’actualitat un dels millors moments de la seua història. Nombroses propostes musicals, molt variades en gèneres i formats, han anat sorgint en els últims anys per a configurar un ric entramat artístic i professional. Fa un poc més d’un any, cinc empreses de management valencianes (LaCasaCalba, MesdeMil, Metrònom, Pro21 i Suport produccions) van crear l’associació professional Valencian Music Association (VAM!) amb l’objectiu de donar visibilitat i difusió a esta efervescència artística.    El cicle VAM! -Rambleta es presenta com un projecte de programació estable i regular que permeta mostrar algunes de les propostes musicals més interessants del moment. La primera cita de l’Enllustre VAM! serà amb Pep Gimeno “Botifarra” i amb Ovidi Twins.

Pep Gimeno “Botifarra” 

Originari de Xàtiva, Pep Gimeno ‘Botifarra’ és el gran protagonista de la música tradicional valenciana. Porta més de 30 anys bolcat en la difusió del cançoner tradicional valencià (cantells de treball, jotes, malaguenyes, romanços, etc) . Amb el seu carisma arravatador i el seu original estil que combina modernitat i tradició, ‘Botifarra’ ha venut milers de discos i ha actuat en centenars d’escenaris valencians, catalans, i també d’alguns països europeus. Acompanyat del seu grup habitual i de la Banda Municipal de Canals, ‘Botifarra’ presentarà per primera vegada a València l’espectacle ‘Botifarra a banda’ amb el que està arrasant en la Comunitat Valenciana.

 

1378482926846

 

Ovidi Twins

La cançó d’autor, el reggae, el punk, la música clàssica o el cabaret es donen cita en el projecte musical dels Ovidi Twins, un grup format per Xavi Mataor, David Garcieta, i Xavier Learreta. Les seues cançons són un compendi d’humor absurd, tendresa, musicalitat i surrealisme a parts iguals. Acaben de publicar el seu tercer disc, “Animalets”, un treball dedicat als animalitos que ens rodegen i als que habiten en el nostre interior.

 

fotos-sandra-sasera-web

 

El concert serà el divendres 28 de febrer a les 22h. + info: http://larambleta.com