LaCasaCalba torna a encetar la temporada de festivals d’hivern amb un clàssic, l’HOSTES, que en la seua onzena edició continua apostant per tot un ventall d’estils musicals en format reduït i tranquil de la mà de formacions de primer nivell. Set setmanes on s’alternaran propostes musicals que van des del jazz al rock passant pel pop o la música clàssica, a més d’un espai per a teatre familiar.

Enguany presentem una edició ben especial, més si cap. El cap de cartell és el polifacètic artista català Pau Riba, qui presentarà, per primera volta al País Valencià, una revisió de ‘Dioptria‘, disc mític del rock estatal, 50 anys després de la seua publicació. Un doble àlbum que aplega rock àcid, folk passat de voltes, ritmanblús i deliris tròpic-mediterranis.

L’actuació ha hagut de ser ajornada després que l’artista donara positiu per Còvid-19 i, finalment, l’actuació serà el divendres 11 de març.

Amb aquesta actuació, Pau Riba vol agrair el suport rebut per part de LaCasaCalba i molts altres amics i seguidors després de fer públic que pateix un càncer de pàncrees. L’artista s’està sometent a quimioteràpia, la qual complementa amb tractaments alternatius que financia gràcies a eixes col.laboracions. És per això que ha triat el Teatre del Raval com a lloc emblemàtic per oferir un dels pocs concerts que farà en els pròxims mesos. A l’escenari gaudirà, a més, de la col.laboració sorpresa d’alguns artistes vinculats a LaCasaCalba.

Transgressor i iconoclasta, Pau Riba és tot un referent de la cultura alternativa i una figura clau de l’underground al nostre país. Va iniciar la seua carrera als anys 60 i és una de les veus més reconegudes de la música en català, amb una trentena de discos i una quinzena de llibres, entre ells, alguns poemaris.

En aquesta actuació, Riba estarà acompanyat del grup De Mortimers.

Pau Riba – veu i guitarra

Ramon Prat – So

De Mortimers:

Noè Escolà o Lia Queralt (teclats); Oriol Liñan (veu); Moisès Queralt (bateria); Marçal Guasch (guitarra); Maus (guitarra i veus); Jsu (baix i veus)

PROGRAMA HOSTES 2021

22/01, AL-ANDALUS: Burruezo & Nur Camerata (Catalunya): 10-12 €

29/01, SPOKEN JAZZ: Versonautas (València): 10-12 €

05/02, MEDITERRÀNIAMENT: Ramon Godes Quartet (Castelló): 10-12 €

12/02, FAMILIAR: Luz, micro y punto – ‘Celeste’ (Astúries): 5-6 €

19/02, FONEMA POP: Daniel Lumbreras (Catalunya): 10-12 €

26/02, CLÀSSICA POPULAR: Lítore Quartet (Illes Balears): 10-12 €

11/03, CÒSMIC ROCK: Pau Riba – Dioptria 50 (Catalunya): 20-25 €

Les entrades estan a la venda a la web del Teatre del Raval de Gandia (anticipades i en taquilla). A més, s’ha creat un abonament (25-30 €).