Judit Neddermann & Brossa Quartet de corda tanquen la 3a edició del cicle Barcelona Escenari

La ciutat de Barcelona és un centre creatiu de primer ordre, com resulta obvi. Però moltes de les propostes que s’hi elaboren són molt difícils de veure fora dels seus carrers, dels seus cinemes o de les seus sales de concerts.

Amb l’objectiu de poder fer arribar a València algun dels projectes més interessants i arriscats en els camps de la música (i del cinema), l’Octubre CCC ha realitzat enguany (amb el suport de l’Institut de Cultura de Barcelona) el tercer cicle Barcelona Escenari, que ha portat a la nostra sala algunes de les millors propostes musicals com Il Gran Teatro Amaro, Nico Roig, Enric Casasses i Don Simon & Telefunken o Pierre Bastien així com cinematogràfiques com films de Ventura Pons, Francesc Betriu, Carles Bosch, Albert Abril, Judit Colell, Mar Coll, etc.

Aquesta setmana conclourà el cicle amb el concert de Judit Neddermann & Brossa Quartet de Corda (clàssica renovada). Brossa Quartet de Corda porta als escenaris les músiques que en alguna època de la història, per ser innovadores o contràries als cànons, sovint han estat menystingudes, considerades per algun sector estrictament com a obres execrables –és a dir, “brossa”. En el cas de les obres reconegudes i de repertori clàssic, el quartet pretén revisar en clau actual la seva interpretació i vigència. De Joan Brossa n’extreuen, a més del nom, la voluntat d’imaginació i l’ideal d’unitat del fenomen artístic. A l’Octubre presentaran nou espectacle de la mà de la cantant Judit Neddermann, amb lieds en català de F. Shubert.

Organitza: Octubre, Centre de Cultura Contemporània de València
Programació artística: Francesc Burgos (lacasacalba.org)
Patrocina: Institut de Cultura de Barcelona

L’actuació tindrà lloc dijous 11 de desembre a les 20h00 (Entrada: 5 €)

Octubre CCC (C/ Sant Ferran, 12 – 46001 València)

cartell musica 3a BCN Escenari