Aquesta Fira-Festival que es consolida com a lloc d’encontre professional i plataforma de difusió musical, ocuparà diversos espais culturals de la ciutat

El certamen aspira a convertir-se en plataforma de difusió de la música valenciana i lloc de referència d’encontre professional.

Enguany, la convocatòria agruparà a una vintena de grups que actuaran en diversos espais de la ciutat durant quatre dies. A més a més, la Llotja del Cànem i el Museu de Belles Arts de la ciutat acolliran les III Trobades de la Indústria Musical que, durant un parell de dies, convocaran als professionals del sector a analitzar i debatre sobre els reptes de futur. Les institucions valencianes han renovat la confiança en aquest projecte que aspira a convertir-se en el mercat musical de referència al territori valencià. L’edició d’enguany servirà per a plantetjar el model de fira a què aspira el sector en els pròxims anys, i del qual el Trovam! n’és la llavor.

De la mateixa manera que en les dues edicions anteriors, la tercera comptarà amb concerts exclusius, presentacions de projectes musicals i actuacions en família en la plaça Santa Clara de Castelló. Aquestes convocatòries musicals aniran combinades amb unes sessions professionals que tenen com a finalitat consolidar el ram musical professional i establir les bases que permeten una major visibilitat del sector i el seu creixement com a dinamitzador cultural i econòmic de la societat. En les dos edicions anteriors, el Trovam! va convocar a més de 7.000 assistents i uns 150 professionals. L’edició de 2015 creixerà en propostes musicals i professionals. Pròximament publicarem els horaris i dies de cada actuació.
 

El Trovam! està organitzat per la Valencian Music Association (VAM!), un col·lectiu d’empreses musicals valencianes, d’entre les quals es troba LaCasaCalba, i compta amb el suport de l’Ajuntament de Castelló, la Diputació, la Universitat Jaume I, Culturarts (GVA), l’Acadèmia Valenciana de la Llengua, i fira Mediterrània de Manresa.

programació