Balancí és el projecte personal de Ramon Cugat, músic català que ha militat en altres bandes com Nevera o Número Mach. A hores d’ara presenta el seu primer àlbum, Deriva, després de publicar l’EP, Després de la tempesta sempre surt el sol, i ho fa ara, amb nosaltres, LaCasaCalba Ed.

A Deriva hi trobarem cançons pop gravades amb les portes de l’estudi obertes perquè hi arriben els aires tant dels qui ja rockejaven quan ell encara donava voltes als cavallets, com dels qui l’han acompanyat prèviament en les bandes abans esmentades.

Seguint l’argumentari de Miquel Bernis també hi trobarem frustració i saviesa d’algú que llegeix el món des del terrat amb una cigarreta a les mans, pensant que tot pot passar partint sempre d’una cançó, perquè hi ha molts motius per escriure cançons, però les cançons que arriben sovint s’han escrit per sobreviure, on no han hagut barreres a l’hora de composar i on gairabé tot és fruit de la primera idea. Podria sonar a sempre si és que sonar a sempre és sonar a alguna cosa, o podria sonar a mai o a ara.

En definitiva, es tracta de cançons sense embuts. A més, a Deriva col.laboren Joan Calduch a la guitarra, membre del grup de rock dels anys vuitanta Detectors, i Miquel Bernis que ha fet veus i gravat el baix en una de les cançons, baixista del grup Súper Gegant.

Oberta contractació
contractacio@lacasacalba.org

Descarregar dossier d’artista
Descarregar dossier d’artista (castellano)
Descarregar fotos

Bandcamp Deriva