Ja fa uns anys que li peguem voltes a la rehabilitació de la nostra casa, el Teatre del Raval.

Volem que el nostre espai siga coherent amb els projectes culturals sostenibles que LaCasaCalba desenvolupa des de fa més de dues dècades, i és per això que des de setembre de 2022 i fins a finals de 2024 estarem immersos en un procés de transició ecològica que ens permetrà adaptar l’edifici als nous reptes que planteja l’emergència climàtica, com ara la reducció de la petjada ecològica i la descarbonització de l’edifici, l’augment de l’eficiència i l’autoconsum energètic o l’accessibilitat universal, tant de la sala com de la resta de l’edifici.

Durant l’últim any hem fet ja moltes millores, i encara ens queda més d’un any amb l’edifici cap per avall, però estem convençuts i convençudes que tot aquest esforç ens permetrà habilitar un centre cultural multidisciplinari adaptat als nous reptes ambientals i socials que ja s’albiren. Per això, habilitarem noves estances per oferir més activitats culturals i desenvolupar nous públics, destacant la creació de la Unitat d’Investigació i Creació Escènica Sostenible (UICES); un projecte únic i innovador que marcarà una de les línies d’acció prioritàries de @lacasacalba_org.

A poc a poc anirem explicant-vos més detalls i fent-vos partícips de la nostra transició cap a una escena ambientalment sostenible.

Aquest projecte compta amb el suport del Pla IRTA 2022 de la Vicepresidència Segona i Conselleria d’Habitatge i Arquitectura Bioclimàtica de la Generalitat Valenciana i del Fons de la Unió Europea NEXT GENERATION-EU.

📸: @xepo_ws

#EcoRehabilitacio #TeatreDelRaval #Gandia #LaCasaCalba #EscenaSostenible #EmergenciaClimatica #Sostenibilitat #UICES