El festival que esperona l’art i la creativitat dels més menuts anuncia la seua programació amb dos dies plens d’activitats i espectacles per gaudir en família. Serà el dissabte 1 i el diumenge 2 d’abril, quan xiquets i xiquetes podran gaudir d’un cap de setmana programat especialment per a ells i elles, combinant algunes propostes que també podran compartir amb els més grans.

Teatre, cinema, concerts, dansa i arts plàstiques són algunes de les disciplines que inclou el cartell d’aquesta 9a edició, la qual es desenvoluparà de forma simultània en tres espais diferents: el Teatre del Raval, la Fundació Espurna i el carrer Sant Ramon del barri del Raval.

El duo barceloní Ual·la, Jaume Barri, la companya belga Het Fluisterhuis, El Romperécords, Pierre Bastien, Dr. Truna, Enámbar Danza i el Ball de Sant Vito són alguns dels artistes que ens visitaran aquest any. També gaudirem del taller d’art amb Pepa Castillo, ‘Toca Madera’ amb Jocs de Fusta i la Minidisco amb El Triangulista com a mestre de cerimònies.

La programació serà idèntica per als dos dies amb la intenció de facilitar la conciliació de les famílies i de fer possible la creació de recorreguts alternatius per a no perdre’s cap esdeveniment.

Aquest any el festival també recupera els dinars populars amb la instal·lació del Gastroespai, en col·laboració amb el col·lectiu Ca Saforaui. La venda d’entrades anticipades i abonaments per als dos dies està ja disponible al web https://sonabaixet.com/ i al web del Teatre del Raval.