El Triangulista ha sigut un dels protagonistes en la gala d’entrega dels Premis Ovidi Montllor en fer-se amb el guardó al Millor Disc per a Públic Familiar per ‘Plàstic EP‘. Francesc Burgos recollia el reconeixement entre aplaudiments al Teatre Capitolio de Godella.

El disc, produït per LaCasaCalba, contava amb dues nominacions i finalment va quedar per davant dels altres escollits (Dani Miquel, Ramonets i Marcel el Marcià) en una categoria que el Col.lectiu Ovidi Montllor estrenava en aquesta edició. L’altra categoria era Millor Videoclip per la cançò homònima ‘Plàstic’ (veure vídeo), produït per Tresdeu Media i La Casa Calba i amb Pau Berga com a director. Compartien nominació La Fúmiga, Àlex Blat i el ‘Llepolies’ de Zoo, que es va endur el guardó amb un treball signat també per Pau Berga.

Dalt l’escenari, El Triangulista dedicava a amics, companys i família la creació d’un projecte “conceptual de conscienciació que arriba en un moment bastant tràgic que anirà a més si no deixem de consumir el planeta”. La directiva del Col.lectiu Ovidi Montllor (COM), que organitza els Premis de 2006 ençà, destacava que, una vegada més, ha estat l’any de major producció discogràfica amb 231 registres.

Plàstic EP‘ és la primera producció musical d’El Triangulista, un treball artesanalment desenvolupat per l’artista, qui ha interpretat, gravat i mesclat quatre cançons amb un munt d’instruments que no són instruments (poals de fem, caixes de te, claus de casa, taula de fusta, etc.), que està disponible en una edició limitada en vinil i en plataformes digitals.