El proper dia 22 de juny Els Nens Eutròfics presentaran el nou disc En helicòpter al C.A.T. Centre Artesà Tradicionàrius a Barcelona.

elsnensalcat

El segon disc d’Els Nens Eutròfics, En helicòpter, és un desplegament més intens i més íntim de l’espurna vivaç de la revetlla cultivada. La banda capitanejada pel poeta Josep Pedrals, ara, s’ha convertit en un conjunt molt més ben soldat i, des de la solidesa de la cohesió, ha descabdellat una curiositat juganera.

No és que s’hagin fet madurs i sensats, s’han fet més francs amb l’emoció i més fidels a la il·lusió. Si els cal cantar el benestar i la innocència, ho fan amb eufòria serena i amb acidesa trapella. En les noves cançons, els Nens són més nens que abans i, per tant, es prenen la partida molt més seriosament: arrisquen convençuts i atesten perspicaços. La conxorxa del paradís té una crueltat que vigoritza.

Després de la presentació en Barcelona, Els Nens Eutròfics portaran En helicòpter a l’Escenari de les Piscines del PopArb (Arbúcies) el dissabte 29 a les 12h00.

 

22 de juny – 23h20

C.A.T. Centre Artesà Tradicionàrius

Taquilla 10 €

Anticipada 8 €

Amics del C.A.T. 5 €