Cinquena edició del festival HOSTES que se celebrarà novament a l’Octubre, Centre de Cultura Contemporània el primer cap de setmana de febrer. Enguany tornem a convocar un divers ventall d’artistes de contrastada qualitat al voltant de les músiques modernes.

CARTELL-HOSTES-20162


Programació:

Dijous 04.02 a les 20h00 

CAVALLO & HUGO MAS

Cavallo&HugoMas

Cavallo és el nom que rep l’interessant duet instrumental format pel bateria Elies Fuster i l’organista Pep Ahuir. Una personal metamorfosi que va de la no wave al punk-jazz. Ara, s’han unit a l’autor Hugo Mas, narrant unes lletres nihilistes amb la veu trencada i descarnada, arrencant la distorsió a una guitarra amb un arc i torturant un saxòfon fins el soroll i els harmònics. Açò és Pentàpolis.

Divendres 05.02 a les 20h00

RAFEL ARNAL & SPYROS KANIARIS
Arnal_Spiros_web

Un concert que ens farà viatjar des del folk contemporani d’Arnal fins a la música mediterrània de fusió, on s’albira l’heterodoxa riquesa musical de l’escena valenciana actual en constant diàleg amb altres tradicions musicals compartides com la música grega o l’àrab, de la mà del guitarrista Spyros Kaniaris.

Dissabte 06.02 a les 18h00

LA PETITA ORQUESTRA PEIOTAIRE

LaPOP_web

La divertida i atrevida banda de la Valldigna, ens presenta nou repertori de cançons populars amb composicions pròpies, i una posada en escena teatral que no ens deixarà indiferents. Amb la particularitat d’emprar xicotets instruments, no convencionals, i joguines per afinar les orelles de grans i menuts.

Dissabte 06.02 a les 20h00

ABRAHAM RIVAS

Abraham_RivasL’art de Glauc és un recull de cançons gravades per Abraham Rivas, que giren al voltant de temes quotidians: els canvis i els accidents emocionals que ens trastoquen la seguretat, la necessitat de superar el pessimisme i reivindicar-nos enfront d’un món que ens retorna la pròpia mirada o l’exemple de compromís i solidaritat que despleguen amb els seus actes les persones que ens envolten.

XAVIER MORANT I NIQUELATS

niquelats_web

Xavier Morant és un dels històric de la música moderna valenciana. Quan era ben jove formà part del grup seminal Cuixa amb qui edità Montgó o els cavallers de la cuixa rodona (1977), també dels Pavesos. I als anys 80 destacà la seua participació amb bandes com ara La Morgue o Ceremonia, a banda de ser un reconegut productor. L’any 2007 inicià la seua carrera en solitari amb el disc Poseidònia i l’any passat enregistrà Astremón, el disc que presentarà al nostre festival.