Cinquena edició del festival HOSTES que se celebrarà novament a l’Octubre, Centre de Cultura Contemporània el primer cap de setmana de febrer. Enguany tornem a convocar un divers ventall d’artistes de contrastada qualitat al voltant de les músiques modernes.

Programació:

Dijous 04.02 a les 20h00

CAVALLO & HUGO MAS

Cavallo és el nom que rep l’interessant duet instrumental format pel bateria Elies Fuster i l’organista Pep Ahuir. Una personal metamorfosi que va de la no wave al punk-jazz. Ara, s’han unit a l’autor Hugo Mas, narrant unes lletres nihilistes amb la veu trencada i descarnada, arrencant la distorsió a una guitarra amb un arc i torturant un saxòfon fins el soroll i els harmònics. Açò és Pentàpolis.

Divendres 05.02 a les 20h00

RAFEL ARNAL & SPYROS KANIARIS

Un concert que ens farà viatjar des del folk contemporani d’Arnal fins a la música mediterrània de fusió, on s’albira l’heterodoxa riquesa musical de l’escena valenciana actual en constant diàleg amb altres tradicions musicals compartides com la música grega o l’àrab, de la mà del guitarrista Spyros Kaniaris.

Dissabte 06.02 a les 18h00

LA PETITA ORQUESTRA PEIOTAIRE

La divertida i atrevida banda de la Valldigna, ens presenta nou repertori de cançons populars amb composicions pròpies, i una posada en escena teatral que no ens deixarà indiferents. Amb la particularitat d’emprar xicotets instruments, no convencionals, i joguines per afinar les orelles de grans i menuts.

Dissabte 06.02 a les 20h00

ABRAHAM RIVAS

L’art de Glauc és un recull de cançons gravades per Abraham Rivas, que giren al voltant de temes quotidians: els canvis i els accidents emocionals que ens trastoquen la seguretat, la necessitat de superar el pessimisme i reivindicar-nos enfront d’un món que ens retorna la pròpia mirada o l’exemple de compromís i solidaritat que despleguen amb els seus actes les persones que ens envolten.

ONA NUA

Ona nua és el projecte en solitari de Josep Pérez (Aljub, Òscar Briz, Delado, Nèstor Mont…). Darrere d’aquest pseudònim volen amagar-se algunes composicions que demanen ser interpretades amb nuesa. Sense artificis florals d’arranjaments ni complexitats sonores.

CARTELL-HOSTES-20162