La POP està de gira! 

El pròxim diumenge 16 de febrer a les 18h00 els agronautes de La POP, Petita Orquestra Peiotaire desembarquen la seua nau a València per presentar el seu nou disc Vol 2. Serà en 16 Toneladas (Ricardo Micó, 3 – Junt a l’estació d’autobusos). Estaran acompanyats als micròfons del mític locutor de Radio 3, Juan de Pablos, tot un luxe!

Entrades anticipades en notikumi per 5 € (Preu en taquilla: 7 €). 

. . . 

I en obert, el mateix diumenge 16 de febrer a les 12h00 els podreu veure també a Tavernes de la Valldigna, a la plaça de la Casa de la Cultura (Escriptor Girbés).

El 4 d’abril estarem a Callosa d’en Sarrià, en la Trobada d’Escoles en Valencià de la Marina Baixa. El 5 d’abril a Gandia al Sona Baixet Fest en la Casa de Cultura Marqués de González de Quirós. I el 19 d’abril a Almussafes, als Balls de Pasqua.

I diumenge 19 d’abril a les 20h00 estarem a Almussafes, Balls de Pasqua.

. . . 

Vol 2

El nou disc de la formació valenciana La POP presenta una nova col·lecció on s’evidencia de nou, el potencial de la tradició musical d’ací i del més enllà.

Des d’una perspectiva contemporània i eclèctica, revisiten peces ben populars com ara “La lluna, la lluna” o “La xata merenguera”, on actualitzen i amplien l’imaginari col·lectiu, a través de nous arranjaments i adaptacions de textos, tot i considerant aspectes com ara l’eliminació de les referències religioses i sexistes del cançoner popular, amb la intenció d’esperonar l’esperit inclusiu i universal del nostre llegat cultural.

A nivell estètic, continuen la línia d’investigació encetada al Vol 1, mitjançant l’ús d’instruments no convencionals (objectes, joguines i invents), juntament amb altres instruments, podríem dir, de tota la vida (acordió, guitarra, guitarró, contrabaix, etc.). Tot açò, per confeccionar un itinerari apte per a tots els públics i singular en l’aplicació d’un munt de ritmes i harmonies d’esperit mundialista.