Els agronautes de La POP, Petita Orquestra Peiotaire, tornen a la càrrega amb l’espectacle Els Garcia & Cia. La família s’amplia, on escenifiquen les cançons incloses al disc Vol 2. Una nova col·lecció on evidencien de nou, el potencial de la tradició musical d’ací i del més enllà.

Des d’una perspectiva contemporània i eclèctica, revisiten peces ben populars com ara “La lluna, la lluna” o “La xata merenguera”, on actualitzen i amplien l’imaginari col·lectiu, a través de nous arranjaments i adaptacions de textos, tot i considerant aspectes com ara l’eliminació de les referències religioses i sexistes del cançoner popular, amb la intenció d’esperonar l’esperit inclusiu i universal del nostre llegat cultural.

A nivell estètic, la formació valenciana continua la línia d’investigació encetada al Vol 1, mitjançant l’ús d’instruments no convencionals (objectes, joguines i invents), juntament amb altres instruments, podríem dir, de tota la vida (acordió, guitarra, guitarró, contrabaix, etc.). Tot açò, per confeccionar un itinerari apte per a tots els públics i singular en l’aplicació d’un munt de ritmes i harmonies d’esperit mundialista.

Pel que fa a l’espectacle, aquest combina música, teatre i humor amb una posada escena d’ànima circense i colorista.

Sinopsis de l’espectacle: Noves proves, científicament analitzades, ens alerten de la connexió de membres de la família Garcia amb altres personatges i paratges de l’imaginari popular valencià. Sembla una coincidència, però no, la història d’aquesta saga és tan complexa que han hagut de passar-se dies i nits en vetla estudiant totes les seues ramificacions, anteriors i posteriors, per tal de construir l’arbre genealògic d’aquest llinatge, tan vast com singular. No tardaran a desvetlar-ho tot. Bé, tot el que els autoritzen a dir. A hores d’ara el Consell Nacional d’Afers Populars està damunt de l’assumpte. En breu tindrem el seu veredicte. Que tremolen els escenaris, allà que arriben Els Garcia & Cia.

Contacte i contractació:
info@lacasacalba.org
contractacio@lacasacalba.org

Descarrega el dossier de l’espectacle

Descarrega les lletres del disc

Descarrega la foto il·lustrada

Dascarrega la foto original

Escolta el disc

Facebook La POP

Twitter La POP