La POP presenta Marxem de viatge!

Funció única diumenge 2 de juny a les 12h30 al Teatre Micalet (C. Mestre Palau, 3 – València).
Venda d’entrades a la taquilla a partir d’una hora abans de l’espectacle. Preu 6 euros, grups de més de 15 persones 4 euros. Podeu reservar-les al 96/3921482

Tres agronautes d’Amanida Peiot (Francesc Burgos, Hugo Canet i Gerard Vercher) s’acomboien amb el contrabaixista Tonete Puerto, per tal de rodar aquesta divertida i atrevida formació totalment acústica, que revisita i actualitza peces del cançoner popular galacticovalencià (que és com dir galaicoportugués) barrejades amb les tonades més jogasseres de la banda de la Valldigna. Tot açò en un espectacle per a tots els públics, amb clara vocació interactiva i posada en escena teatral.

La POP 25 d'abril

Sinopsis:
La POP, Petita Orquestra Peiotaire, se’n va de viatge. I vosaltres també. Benvinguts i benvigudes a nostra nau musical, que també és la vostra, si és que hi ha musinaus d’algú. Junts solcarem mars, rius i marjals, seguint el vol del xoriguer, un ocell molt espavilat. Coneixerem una família ben especial, la d’Amparito, filla del mestre, casada amb el Dr. Garcia, i mare de quatre perles del Túria: Micalet, Amparito, Vicenteta i Pere Joana. Tots ells ens contaran històries velles i novelles. Deixeu-se abduir, grans i menuts. Síndrome d’Estocolm interestel·lar garantida.

En aquest enllaç podeu escoltar la música de l’espectacle:
http://lacasacalba.bandcamp.com/album/vol-1