pinpanpunEl festival d’art sonor i experimentació PINPANPUN celebra el dia 10 de gener de 2015 la seua quarta edició a l’Octubre CCC. PINPANPUN és un lloc de trobada artístico-cultural que suma creativitat, risc i diversió. Sota un espectre molt ampli i amb el so com a eix estructural, el festival agrupa des de concerts i propostes audiovisuals fins a esdeveniments performatius. PINPANPUN és una plataforma pionera a la ciutat de València per a estils i corrents sonors tan transgressors com el noise, el drone, el glich, el DIY, el field recording o la músic electroacústica. És un festival heterodox, mutable i sorprenent.

PINPANPUN Collapse serà una marató de dotze hores que arrenca durant el dia i acaba de nit (de 12:00h a 24:00h). El festival tindrà lloc el dia 10 gener a l’Octubre CCC, seu del festival des de la primera edició. Hi haurà també beguda i menjar variat a preus populars. 

Programa complet i més informació sobre els artistes a pinpanpunfest.wordpress.com 

Preu en taquilla: 13€ 
Preu anticipada*: 10 € 

*Les entrades anticipades es podran adquirir a partir del divendres 26 de desembre i en horari comercial als següents establiments
–Noise Android. Carrer Sevilla, 7 baix esquerra
–Octubre CCC. Carrer Sant Ferran, 12
–Flexidiscos. Plaça Baró de Cortes, 2, baix esquerra
 

Organitza: PinPanPun
 
Col·labora: Octubre CCC i LaCasaCalba
Patrocinen: 
–Consolat de Mar 
–Departament d’Escultura de la Facultat de Belles Arts, UPV 
–Bodegues Arráez 
–Noise Android // Paranoid Tees 

pinpanpun

pinpanpun