cartellvam

Òscar Briz i Clara Andrés presenten els seus nous treballs discogràfics, divendres 23 de maig a l’Espai Rambleta, a les 22.00 hores , dins del cicle VAM! que organitza la Valencian Music Association per donar a conèixer, dinamitzar i normalitzar la feina dels músics valencians.

Òscar Briz 2 (foto Lisa-Jane Roberts)

Amb 30 anys de trajectòria musical i 13 discos publicats, set en solitari, Briz és un dels músics més personals i independents del panorama musical valencià, amb una senda pròpia, introspectiva i allunyada de les modes i cançons que indaguen en la profunditat dels sentiments i els records a partir d’experiències viscudes. Youth proposa un altre viatge evocador amb un treball de maduresa que revisa els significats del concepte de la joventut, en què s’aprecien les seves variades influències d’aroma soul, pop, cançó intimista, cançó protesta o folk rock. A La Rambleta, Òscar Briz (veu i guitarra) interpretarà les cançons del nou disc i de treballs anteriors acompanyat per Josep Pérez (percussions) i Nacho Villanueva (baix elèctric).

Per la seva banda, Clara Andrés ha anat fent-se un lloc cada vegada més destacat en l’escena musical valenciana, amb la publicació de Huit el 2010 com el pas decisiu en la seva carrera artística, que va confirmar la gran promesa que va suposar l’aparició del seu primer trebal , Dies i dies, guanyador de dos premis Ovidi Montllor i un premi Martí i Pol actualment, mostra la seva mirada fràgil i enigmàtica, plena de paisatges atmosfèrics i ambients intimistes i fa un pas endavant amb el seu tercer disc, Entrelínies‘, que aquesta setmana veurà la llum gràcies a una campanya de micromecenatge. El projecte ha comptat amb la col·laboració especial de Carles Belda (acordió) i Pau Valls (trompa) . En la presentació en primícia del disc a La Rambleta, estarà acompanyada per German Ycobalzeta (guitarres) , Xarli Oliver (percussions) i Aleix Forts (contrabaix).

Les entrades de cada concert del Cicle VAM! tenen un preu de 10 euros. Hi ha un abonament per als 3 concerts del cicle per 22 euros a la venda en entradas.com