fotos-sandra-sasera-web

Després de 10 anys als escenaris i vora 200 concerts a les seues esquenes, Ovidi Twins, format per Xavi Mataor -teclats i veus- i David Garcieta -baix i veu- presenten les seues noves cançons dedicades als animalets, els que ens envolten i els que ens habiten dins. Amb l’abandonament de la caixa de ritmes i la incorporació de Xavier Learreta -guitarró, veu, panderos i percussions vàries- el grup ha arrodonit el seu estil i ha assaonat un so madur, propi i totalment original.

Continuant amb la seua herètica i sorprenent habilitat per mesclar estils, en principi diversos, han aconseguit bastir un disc engrescador, excitant, sorprenent, relaxant, ciclotímic, reflexiu i ple de bones lletres i musicalitat.

Sobre la temàtica vertebradora dels animals, els Ovidi Twins despleguen un ventall d’estils musicals tan dispersos com la cançó d’autor, el reggae, la música cretenca, el punk, la música clàssica, el cabaret o la música tradicional valenciana. Les lletres continuen pouant en l’èpica de la concreta quotidianitat i exhibint la seua particular visió de les coses, entre l’humor absurd i la tendresa.

Oberta contractació
contractacio@lacasacalba.org

Descarregar dossier d’artista
Descarregar dossier d’artista (castellano)
Descarregar fotos

Bandcamp Animalets