El proper 14 de desembre, els Ovidi Twins celebren 10 anys als escenaris presentant el seu tercer disc Animalets a la sala La Protectora de València. Animalets és un treball temàtic d’onze cançons dedicades a les bestioles i els animals. Ovidi Twins, que ara es presenten en format de trio, han aconseguit un so propi, madur i consistent que segueix amb el seu estil heterodox, sorprenent i carregat d’un sentit de l’humor molt personal. A més, han comptat amb col·laboradors tan il·lustres com Vicent Torrent (Al Tall), la cantautora Clara Andrés o Spyros Kaniaris (Krama, L’ham de foc, Sabir).

Després de 10 anys als escenaris i vora 200 concerts a les seues esquenes, Ovidi Twins, format per Xavi Mataor ―teclats i veus― i David Garcieta ―baix i veu― presenten les seues noves cançons dedicades als animalets, els que ens envolten i els que ens habiten dins. Amb l’abandonament de la caixa de ritmes i la incorporació de Xavier Learreta ―guitarró, veu, panderos i percussions vàries― el grup ha arrodonit el seu estil i ha assaonat un so madur, propi i totalment original. Continuant amb la seua herètica i sorprenent habilitat per mesclar estils, en principi diversos, han aconseguit bastir un disc engrescador, excitant, sorprenent, relaxant, ciclotímic, reflexiu i ple de bones lletres i musicalitat.

Sobre la temàtica vertebradora dels animals, els Ovidi Twins despleguen un ventall d’estils musicals tan dispersos com la cançó d’autor, el reggae, la música cretenca, el punk, la música clàssica, el cabaret o la música tradicional valenciana. Les lletres continuen pouant en l’èpica de la concreta quotidianitat i exhibint la seua particular visió de les coses, entre l’humor absurd i la tendresa.

Recordeu, doncs: el proper dissabte 14 de desembre a les 19h, us esperen una bona colla d’Animalets de la mà dels Ovidi Twins i amics, a la sala La Protectora de València (C. Maximilià Tous 6). Una cita salvatgement imprescindible!

Cartell presentació animalets WEB