El Pop al Carrer és un festival gratuït que se celebra a la vora de la Mediterrània, en concret a la platja de Tavernes de la Valldigna [País Valencià, la Safor] durant el tercer cap de setmana de juliol.

Enguany serà la setena edició d’un festival per on han passat un munt de grups i artistes que canten en la nostra llengua: Pau Riba, Xavier Baró, Conxita, Òscar Briz, Sanjosex, Senior i el Cor Brutal, Eva Dénia Trad Quartet, VerdCel o Julio Bustamante en són alguns. El Pop al Carrer dóna també altaveu a les propostes més interessants de casa nostra, encara que no s’expressen en català, com per exemple Emma Get Wild o Limbotheque. Amb aquesta estratègia programàtica s’intenta obrir la mà i no tancar el puny; la convivència musical amb altres llengües és riquesa i el Pop al Carrer no vol ser pobre.

A més a més, el festival té la particularitat de comptar sempre amb un mestre de cerimònies que anima el sarau i presenta els artistes, i amb les videoprojeccions ad hoc de Daniel Olmo Boronat [VerdCel].

La multidisciplinaritat és la nostra ensenya, el concepte d’espectacle total sense interrupcions, la nostra guia. Viure l’art a la fresca és el nostre esperit.

Després de sis edicions, ens volem referent per als aficionats a la música popular de les comarques centrals valencianes, i reclam turístic per a residents i visitants de la platja de Tavernes de la Valldigna. El Pop al Carrer té la capacitat de crear un ambient festiu i tranquil alhora, un espai on poder gaudir de música i teatre al ras, sense presses ni aglomeracions.