Música i teatre en benefici del Teatre del Raval de Gandia.

Aquest divendres 26 de setembre tindrà lloc la jornada #ReviuElRaval, on diversos artistes d’arreu de les comarques centrals valencianes s’han comboiat amb nosaltres per actuar altruïstament en benefici del nou Teatre del Raval, el qual obrirà les seues portes després de la Fira de Gandia, i s’inaugurarà oficialment, el cap de setmana del 17 i 18 d’octubre amb un grapat d’activitats adreçades a tots els públics (teatre, cabaret, tallers, contacontes, mercat de productes ecològics…).

El menú cultural d’aquesta diada serà el següent. Per una banda, a les 20h, actuaran Òscar Briz (l’Alcúdia), Andreu Valor (Concentaina) i Carles Pastor (Gandia). I per l’altra banda, la companyia Lletreferits i Comediants escenificaran l’obra del dramaturg valencià, Rodolf Sirera, El verí del teatre. Alhora hi haurà una mostra de l’exposició fotogràfica No ens mouran, a càrrec de la Associació Fotogràfica de la Safor i Teatre de la Il·lusió.

Les entrades es poden adquirir directament al Teatre del Raval (C. Sant Ramon, 8 de Gandia), però també es poden reservar a través del correu-e: info@teatreravalgandia.org (nom complet i nombre d’entrades). S’ha establert un preu especial per qui vullga gaudir de les dues sessions (8 €). El preu de cada sessió és de 5 €.

cartell-26setembre