#ReviuElRaval és la campanya que endeguem amb l’objectiu general de tornar el Teatre del Raval a la vida, renovar-lo i fer-lo renàixer en-i-per a la memòria. La intenció és (re)animar-lo com a centre cultural polivalent, dedicat sobretot a l’exhibició, però obert també a altres usos paraculturals. Volem programar arts escèniques i cinema, acollir activitats de formació (entre elles, dues de permanents: una escola de teatre per a menuts, i una altra de músiques modernes) i oferir el lloguer d’espais a artistes, entitats i associacions, ja siga d’una manera puntual o de seguit. Així mateix, intentarem que la pluja seguisca fent bona saó: continuarem amb la tasca del teatre per a escolars.

Per a tot açò us demanem ací i ara una espenteta. L’objectiu concret de #ReviuElRaval és doble: a) condicionar l’antesala i la primera planta de l’edifici, ço és, la zona d’entrada i la destinada a formació; b) acabar de dotar tècnicament la sala d’actes. L’impacte digital sobre les formes de finançament de la cultura mena a repensar-les. Fem-ho, repensem-les. Mecenes privats han existit tota la vida. Hui, però, sembla ser que s’imposen les xicotetes xarxes, les actuacions micro. Repensem-les mentre les fem.

COM FER LA TEUA APORTACIÓ ECONÒMICA

Mitjançant la plataforma del Verkami, polsant en el següent enllaç, allí hi trobaràs tota la informació, incloses les diferents aportacions & recompenses:

http://www.verkami.com/projects/9191-reviuelraval-fercami-cap-a-la-reobertura-del-teatre-del-raval-gandia

En cas que et siga impossible fer una aportació amb targeta bancària, mitjançant la plataforma del Verkami, i vulgues contribuir a dur endavant el projecte, pots fer una transferència al següent compte bancari especificant al concepte REVIU EL RAVAL:

Triodos Bank, oficina de València
IBAN: ES28 1491 0001 2220 2579 6828
Titular: Cultural la Valldigna

CALENDARI D’ACCIONS

Hem previst diverses accions per a difondre el projecte i fer-vos-en partícips. Tot seguit us exposem les ja confirmades:

Dimarts 17 de juny, 19h30, jornada d’obres (de teatre) obertes. Explicarem el pla a col·lectius i persones, i atendrem els suggeriments i les necessitats que se’ns puguen plantejar.

Vídeo resum

Dilluns 24 de juny, 19h30-22h00, Nit de Sant Joan, taula informativa a la platja de Gandia.

Dimarts 1 de juliol, 09h30, presentació a l’Escola d’Estiu Marina-Safor.

Divendres 18 i dissabte 19 de juliol, taula informativa al 10é Pop al Carrer (platja de Tavernes de la Valldigna), festival amb les actuacions, entre d’altres, de Pau Riba i els Gripaus, Enric Casasses & Don Simon i Telefunken, Ovidi Twins i Dwomo amb l’Orquesta Pinha.

Paral·lelament, durant l’estiu, acabarem d’habilitar l’edifici del carrer Sant Ramon amb la intenció d’ obrir portes a l’octubre.

CONTACTES

Correu electrònic: enobres@teatreravalgandia.org
Web
Facebook
Twitter