agendaoctubre3

Aquest segon trimestre del Sona Baixet està dedicat als contes i les cançons.

A continuació exposem la programació corresponent:

Març 2013

TRENCACLOSQUES presenta JOGUINES MÀGIQUES

Dissabte 23 (17h30) i diumenge 24 (12h30) de març de 2013

Sinopsis

Espectacle per a públic familiar que s’endinsa en el món de la infància a través dels joguets entesos com a objectes que permeten explorar, investigar, descobrir i aprendre. Joguets curiosos per a ments curioses… Un estímul al desig d′aprendre… Caixes buides que nosaltres podem omplir… Històries fantàstiques al nostre voltant…

trencaclosques3

Informació complementària

Rodamons és una companyia de música i teatre que des de l’any 1996 es dedica a l’arreplega i investigació de contes i músiques populars i tradicionals. Són tres músics-actors interessats en la didàctica i la comunicació intergeneracional i la relació directa amb els xiquets, pares i… tot el món, és per això que bona part del seu treball està adreçat al públic familiar, açò és, a tots els públics.

Actualment està formada per:

Vicent Adell: flautes, litófono, cors.

Teresa J. Sánchez: cant, pandereta.

Laura Miñarro: viola de roda, percussions i cors.

Abril 2013

JOSEP ENRIC GRAU presenta HISTÒRIES VELLES I NOVELLES

Dissabte 13 (17h30) i Diumenge 14 (12h30)

Sinopsis

Josep Enric Grau i Pau, el seu gripau, interpreten, canten i conten històries velles i novelles. Les velles les han llegides o els les han contades i les novelles són seues.

his-2

Informació complementària

Aquest treball de Josep Enrric Grau, professor de Llengua i Literatura i Dramatizació, és una nova provatura escènica, a través de la Poegrafia, on harmonitza diversos llenguatges artístics, com ara l’escriptura, la pintura i la màgia amb la interpretació corporal i vocal.

L’espectacle, adreçat al públic infantil i juvenil, està basat en històries de la tradició oral de la seua comarca (la Valldigna), però també hi ha històries escrites per ell. Barreja cançons, endevinalles, contes, rondalles, acudits, un tot convertit en un espectacle audiovisual. Ens conta històries i en cada història fa servir un recurs (objectes, estris, personatges animats) i un quadre diferent que centra el públic en la història.

Maig 2013

DISPARATARIO presenta AGUSTINA I UN MÓN MILLOR

Dissabte 25 (17h30) i Diumenge 26 (12h30)

Sinopsis

Un músic de carrer arriba a la plaça d’un poble acompanyat de la seua guitarra. Prop de la font coneix una xiqueta molt especial, Agustina. Ella per a ajudar al món explica històries fantàstiques i rega les flors amb paraules. Al final del dia balla amb la lluna, que és la manera que té la imaginació d’anar-se’n a dormir.

Esteu tots convidats a gaudir d’aquesta història amb música en viu, personatges sorprenents i contes plens de fantasia amb una mica d’actualitat. Ens ajudeu a invetar la història de un món millor. Vos esperem.

agustina y escritor

Informació complementària

Disparatario són un grup de joves professionals dedicats a oferir activitats per al temps lliure orientades al públic infantil i juvenil. Transmetent a través del joc valors com el respecte, la igualtat, la cooperació, etc. Fomenten la creativitat com la capacitat intrínseca de transformar que tenim totes les persones. Potenciant el protagonisme del nen perquè participe d’una manera creativa i desperta, posant especial interès en el procés més que en el resultat.

Formació

Lorena Comín, actriu.

Nèstor Mont, músic-actor.

Lloc: Auditori de l’Octubre CCC (C. Sant Ferran, 12 de València)

Entrada: 5 €

Reserves: comandes@lacasacalba.org (enviar nom complet i població)

Organitza: lacasacalba.org

Col·labora: Pollos Planes i Octubre CCC