agendaoctubre3

3r trimestre, viatges siderals

Tornem a l’acció amb un trimestre dedicat a diversos espectacles de pop galàctic, per moments surrealista, al·lucinats, també viatgers, animalistes, fins i tot estrambòtics, però sobretot divertits.

I posats a viatjar, encetarem al trimestre a Castelló, dins de la programació familiar del festival TroVAM! Per a tornar en novembre i desembre a l’Octubre, Centre de Cultura Contemporània de València. Sempre en dissabte.

A continuació exposem la programació en qüestió:

Dissabte 19 d’octubre

Festival TroVAM!

Pl. Santa Clara de Castelló

Entrada gratuïta

12h00: Marcel el Marcià a la Mediterrània

Rodolant pel món Marcel s’endinsa a la Mediterrània, una aventura plena de llegendes, personatges, músiques i danses per alçar-nos de la cadira a grans i menuts.

En aquest nou viatge Marcel amb el seu tarannà de coneixedor de tot plegat troba a la mar el pont que uneix la riquesa de les cultures i de les persones, un món de vegades tan complex per als adults i tan divertit per a la menudalla.

foto marcelet mediterranea

13h00: La POP, Petita Orquestra Peiotaire 

Tres agronautes d’Amanida Peiot (Francesc Burgos, Hugo Canet i Gerard Vercher) s’acomboien amb el contrabaixista Tonete Puerto, per tal de rodar aquesta divertida i atrevida formació totalment acústica, que revisita i actualitza peces del cançoner popular galacticovalencià (que és com dir galaicoportugués) barrejades amb les tonades més jogasseres de la banda de la Valldigna. Tot açò en un espectacle per a tots els públics, amb clara vocació interactiva i posada en escena teatral.

la pop (ilustracio tots)

Dissabte 9 de novembre

Octubre CCC (C. Sant Ferran, 12 de València)

Entrada, 5 € (cada concert, els dos: 7 €)

Reserves, comandes@lacasacalba.org

(enviar nom complet i població)

12h30: Dwomo presenta Mi amigo el Robot

Es tracta d’una opereta electro per a tots els públics elaborada pel duet madrileny, Dwomo, els quals viuen i conviuen a la nostra terra des de fa uns anys:

Dos científics investiguen en un laboratori interestel·lar. Els seus descobriments animen a uns simpàtics robots, que reaccionen a estímuls sonors i amb ells es possible viatjar a un món musical. El darrer descobriment del Doctor Ghirigatto i el professor Metti és un androide virtual, amb el que el públic podrà jugar rítmica i musicalment.

Robotamigo

17h30: Dr. Sapo presenta Las Aventuras de Sam

Las Aventuras de Sam mostra a la canalla la música de Dr. Sapo, amb un repertori adaptat per a fomentar el valor de la cançó, potenciant el seu desenvolupament, i conseguint el diàleg i la implicació des del primer moment, així com els somriures i la complicitat dels adults queels acompanyen. Es tracta d’un espectacle en forma de conte musical,  en acústic, íntimista i proper, on Miguel de Lucas (Dr. Sapo) s’ajunta amb el seu productor i músic de les mil cordes, Fernando Polaino, que resulta ser el sideman perfecte.

Sinopsis:

Erase una vez un ratoncito muy travieso que se llamaba Samuel, pero todos sus amigos le llamaban Sam…” Así comienza la maravillosa historia de amistad de un ratón llamado Sam que sale de su caja de cartón en busca de una ilusión, una estrella, encontrándose por el camino personajes a los que ayudará en sus búsquedas particulares. Rogelio el Caracol que busca la valentía de conseguir su lechuga, un malhumorado Tarzán que ha perdido a su mona, y Espinete que busca un tesoro. Juntos se darán cuenta que solo encontrarán lo que están buscando en equipo, y comprenderán el gran valor de lo que finalmente encuentran, tener amigos.

foto_bio_ sapo

Dissabte 21 de desembre

Octubre CCC (C. Sant Ferran, 12 de València)

Entrada, 5 €

Reserves, comandes@lacasacalba.org

(enviar nom complet i població)

Festa nadalenca a partir de les 12h30 fins a les 19h00 amb:

Don Simon i Telefunken (Vanguarderia)

El seu estil i en això espectacle, Vanguarderia, naix de la unió dels sons més estranys de la música experimental amb les alegres melodies dels programes de dibuixos animats de la tele. Fantàstics accidents en forma de bugui-bugui per a robots oxidats o rocanrols somnàbuls. Entre la seua artilleria sònica hi trobem els típics instruments d’un grup de rock, però també objectes i joguines extrets de qualsevol tenda o contenidor de la cantonada. Solen acompañar a poetes com Ajo o Enric Casasses i alguns d’ells formen part de les de bandes de Pau Riba, Pascal Comelade i Albert Pla. Per cert, són de Tarragona.

Don-Simon-&-Telefunken-foto-4

Ovidi Twins (Animalets)

La família creix! Els bessons ara tenen un nou germanet (Xavi Larraeta, músic i actor). De fet, ja l’han batejat com cal. I ara presenten en trio el tercer àlbum d’estudi d’aquesta singular formació. Es tracta d’Animalets cançons per a grans i menuts amb aroma a variaté de l’horta de Jamaica, passat pel filtre surreal, humorístic i absurd marca de la casa. I és que els Ovidi Twins tenen un so propi. Que ja és molt!

ovidi twins

I moltes coses més que anirem desvetlant…

Consulta els descomptes per a grups: comandes@lacasacalba.org.

Organitza, lacasacalba.org

Col·labora, Pollos Planes i Octubre CCC