SONA BAIXET és un cicle itinerant d’espectacles musicals per a la canalla, en el que la música popular contemporània, des d’una perspectiva oberta, i la posada en escena teatral són el principal motor (no motoritzat) d’aquesta iniciativa que pretén ser punt de trobada intergeneracional.

Començarem dissabte 22 de desembre, a les 17.00 h, a l’Octubre CCC amb una festa de presentació de la mà de DANI MIQUEL, el contacançons, principal renovador de la música per a infants que presentarà el llibre-disc Més Musiqueries, i en acabar tindrem un taller de manualitats de la revista LA PELITRÚMPELI. L’entrada costarà 5 €.

Aquesta fita obrirà un primer trimestre amb espectacles que tenen com a punt de partida la cultura popular, el cançoner i les contalles, d’ara i de sempre.

 

En gener tindrem dos caps de setmana ben complets a la Sala Russafa:

Dissabte 12 (17.00h) i diumenge13 (12.30h). Entrada 6/7 €

La POP, Petita Orquestra Peiotaire presentarà l’espectacle Marxem de viatge!. I alhora servirà per presentar oficialment el seu primer treball discogràfic al cap-i-casal, Vol 1, on recullen les cançons que sonen a l’esmentat espectacle.

Sinopsis

La POP se’n va de viatge. I vosaltres també. Benvinguts i benvigudes a nostra nau musical, que també és la vostra, si és que hi ha musinaus d’algú. Junts solcarem mars, rius i marjals, seguint el vol del xoriguer, un ocell molt espavilat. Coneixerem una família ben especial, la d’Amparito, filla del mestre, casada amb el Dr. Garcia, i mare de quatre perles del Túria: Micalet, Amparito, Vicenteta i Pere Joana. Tots ells ens contaran històries velles i novelles. Deixeu-se abduir, grans i menuts. Síndrome d’Estocolm interestel·lar garantit.

 

 

Fitxa artística

– Francesc Burgos: guitarra de niló, guitarró, veu, històries i accions.

– Gerard Vercher: acordió, melòdica, metalòfon de joguet, capses de música, reclams d’ocell, objectes (timbre d’hotel, botzina, globus…).

– Hugo Canet: saxòfon, congues, bombo de banda, platerets, ampolla d’anís, pal d’aigua, tetera amb aigua sobre cassó i veu.

– Tonete Puerto: contrabaix.

INFO: https://www.lacasacalba.org/la-pop/

 

Dissabte 19 (17.00h) i diumenge 20 (12.30 h). Entrada, 6/7 €

Vol de Núvol, companyia musical i teatral formada per membres del grup de rap valencià Rapsodes, presentarà l’espectacle En Ric Rap Rondalles: El Musical.

Sinopsis

Vol de Núvol, companyia musical i teatral formada per membres del grup de rap valencià Rapsodes, presenta una adaptació de diverses rondalles d’Enric Valor, oferint un espectacle musical on es mescla teatre, coreografies i músiques urbanes amb la intenció de redescobrir l’obra de l’escriptor de Castalla Enric Valor i apropar-lo a tots els públics amb un esperit modern, divertit i entretingut.

 

 

Fitxa artística

– Rapsodes (Andreu Laguarda, Ivan Almero, Mireia Vives): veus, històries i accions.

– Maria Vivó: veu, històries i accions.

INFO: http://voldenuvol.com

 

I en febrer tornarem a l’Octubre CCC:

Dissabte 9 (17.00h) i diumege 10 (12.30h). Entrada 5 €

La Companyia Marcel el Marcià estrenaran a València l’espectacle Marcel el Marcià a la Mediterrània

Sinopsis

Rodolant pel món Marcel s’endinsa a la Mediterrània, una aventura plena de llegendes, personatges, músiques i danses per alçar-nos de la cadira a grans i menuts.

La immensitat del mar cap a la mà del nostre amic marcià quan buscant respostes als dubtes que li omplen el cap, descobreix que a l’altra banda de tot sempre hi ha xiquets i xiquetes jugant.

En aquest nou viatge Marcel amb el seu tarannà de coneixedor de tot plegat troba a la mar el pont que uneix la riquesa de les cultures i de les persones, un món de vegades tan complex per als adults i tan divertit per a la menudalla.

 

 

Fitxa artística

– Carles Llinares (músic -Batà, ex-VerdCel-).

– Albert Ortega (músic -Bertomeu- i productor).

INFO: http://www.myspace.com/marcelmarcia/

 

RESERVA D’ENTRADES: info@lacasacalba.org

ORGANITZA: lacasacalba.org

COL·LABOREN: Pollos Planes, Estudi Cercle, La Pelitrúmpeli