13-cartell-SB2017_WEB

ARTISTES

Dani Miquel i els Ma-Me-Mi-Mo-Músics (L’Alcúdia)

No poden faltar en un encontre com el Sona Baixet Fest! Ells mai defrauden i qualsevol espai on actuen es converteix en una festa.

La Trócola Circ (Alacant) amb Potted

El projecte Potted parteix de la innovació artística per a crear una comunicació directa amb l’espectador, carregada de gran impacte visual. Quatre artistes en escena formant un gran espectacle de poesia visual.

La Cris (Grau de Gandia)

Tota ella és música, desprèn art. De segur que molts la coneixeu per la seua recent aparició en el programa televisiu La Voz. El seu talent és inesgotable així que no perdeu l’oportunitat de veure-la en viu!

Mag Rubén Aparisi (Vinalesa)

Rubén ens demostra amb el seu show que la màgia està molt bé però els Miracles, a Lourdes!, un espectacle molt divertit i per a tots els públics.

Zulu Zulu (Mallorca)

Aquesta proposta musical no deixarà a ningú indiferent. Aquest trio mallorquí ens porta música africana cantada amb onomatopeies en el seu primer treball Defensa Zebra. Veniu a conèixer-los!

Circolio (València) amb Mi maleta y yo

Mitjançant un llenguatge artístic que va de la pantomima al teatre, passant per la dansa i la música i posant especial èmfasi en les tècniques circenses, el protagonista d’aquesta obra portarà al públic a una exaltació dels sentits en un ambient participatiu i de comèdia boja.

Marieta Ganduleta (València)

Si encara no els heu vist en directe ara teniu una bona oportunitat. Marieta Ganduleta és un viatge ple de sorpreses des d’un plantejament divertit, colorista, lleugerament irreverent i ple d’amagatalls i girs sorprenents.

La Fada Despistada (Mallorca) amb La màgia d’En Cotonet

Es tracta d’un espectacle musical en format de concert en directe i una història que conta com es van conèixer Cotonet, un xicotet núvol i poruc i la Fada Despistada. Dos personatges entranyables que ens porten a través de la música al món màgic de l’amistat.

Arthur Caravan (Alcoi)

La formació alcoiana portarà a Sona Baixet Fest el seu Major propòsit, darrer treball de la banda que veure la llum la passada tardor i que ve deprés del tectònic Wegener fet amb Hugo Mas.

Disparatario (Algemesí) amb On estan els monstres?

Un recorregut pels espantacriatures valencians de la mà de Lore i el Butoni, que faran màgia, jocs i poesia per tal de vèncer la burixa roïna i trobar els monstres perduts.

Disparatario (Algemesí) amb Pícnic

Ens n’anem de pícnic amb els jocs de Disparatario on tota la família podrà posar a prova la seua destresa utilitzant utensilis de cuina transformats en pura diversió. Juguem?

Arrop i Tallaetes (Godella)

Des de l’Horta Nord ens visita aquest duet de música folk-pop en valencià que repasa la música tradicional per a cantar i ballar en família.

Títeres de cuento (València) amb Merienda de cuentos

Un espectacle de teatre de titelles i objectes amb música en directe on l’espectador podrà disfrutar de la poesia de Glo­ria Fuertes, amb motiu de la celebració del  centenari de l’escriptora.

I també…

Aureba, agrupació musical de la Safor que acompanyarà la cercavila inaugural del festival el divendres 31 de març.

Pare i Fill són de Gandia i estaran mostrant-nos al festival la seua col·lecció de jocs populars reinventats amb materials quotidians i de reciclatge.

Projecte dona són unes autèntiques DJ que amenitzaran el festival amb el seu programa musical ad hoc. Les dones al poder!

Els espantacriatures són els monstres de l’imaginari popular valencià que ha creat la companyia Disparatario per a demostrar als més menuts que són pura fantasia i que amb ells també podem jugar i ballar!

Els fantasmes del Raval, aquestos sí que fan por… o no… millor veniu a veure’ls i ja ens direu!

Venda d’entrades en OneTwoTix, Teatre del Raval i Casa de Cultura Marqués de González de Quirós.

També col·laboren: Institut Valencià de Cultura i Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport.