El festival familiar de LaCasaCalba tornava el 23 d’abril al Centre d’Art Villa Eugenia amb espectacles que barrejen música, teatre i art

Torna a Godella el gran festival familiar de les comarques centrals de la mà de LaCasaCalba i l’Ajuntament. Sona Baixet Fest(a) engloba disciplines d’arts escèniques i plàstiques al voltant de la música en un entorn familiar on el públic objectiu són els xiquets, per als quals s’ofereix una proposta de qualitat per a gaudir-la en família en un entorn privilegiat com és el Centre d’Art Villa Eugenia. Va ser el 23 d’abril de 12h00 a 20h30.

Al llarg del matí, el músic i pedagog Cento Carbó va oferir el taller Explosió RRRRítimica!, amb el qual connectàrem amb la persona creativa que és cadascú per deixar-la jugar. Un espai on despentinar-se a través de la música, el joc creatiu, la percussió reciclada (bidons) i la improvisació.

Patricia Ferrero portava la seua màgia amb l’espectacle ‘De bruixa a maga’. Elabora il·lusions i números originals, elegants, sensibles, emotius i divertits. En els seus espectacles va més enllà del truc amb la seua posada en escena i ompli de riures, naturalitat i fantasia el lloc on actua.

La vesprada va ser per a la Companyia Sonora que va presentar ‘Res-i-dual’, una proposta escènica innovadora per a públic familiar que barreja teatre i música en directe mitjançant una bastida sonora feta amb materials reciclats.

En acabar, La Factoria de Sons pujava a l’escenari amb el seu projecte musical familiar encapçalat per Aitana Ferrer i César Murillo. Una selecció de cançons per a jugar amb les nostres mans, fer encanteris i danses ancestrals, ballar amb tota mena d’animals, buscar tresors, i fins i tot, aprendre idiomes.

A banda, durant tot el dia va haver-hi jocs d’habilitat, concentració i didàctics repartits per l’espai, de Farigola Produccions, i tallers d’art amb Pepa Castillo.

El mestre de cerimònies de la festa baixeta serà El Triangulista, personatge que interpreta l’artista i productor Francesc Burgos, qui animarà la jornada amb la seua minidisco.

El festival era d’accés lliure i gratuït, prèvia inscripció. Els horaris i la informació dels espectacles es poden consultar en la web www.sonabaixet.com