El Sona Baixet Fest celebra enguany la 10a edició a Gandia amb tot un cap de setmana d’activitats i espectacles per a gaudir en família. L’esdeveniment més esperat pels xiquets i xiquetes se celebrarà el dissabte 23 i el diumenge 24 de març al Raval de Gandia amb teatre, cinema, música, circ, jocs populars i tallers programats en tres espais diferents: el Teatre del Raval, la Fundació Espurna i el carrer Sant Ramon, al barri del Raval de Gandia.

“Enguany repetim l’emplaçament al carrer Sant Ramon de Gandia perquè el nostre públic també puga veure l’evolució de les obres de millora que estem fent al Teatre del Raval. En aquesta edició el públic ja podrà accedir a alguns dels espais que hem adaptat per fer el teatre més acollidor i sostenible, més coherent amb la nostra forma d’entendre la cultura. També es podrà veure l’exposició al vestíbul de Teatre, en la que mostrem quin serà el resultat quan finalitzen les obres”, ha explicat Isabel Cogollos, gerent del Teatre del Raval.

D’una banda, Wilfrid Energia Humana i Rah-mon Roma actuaran a la sala del Teatre del Raval, on també s’ha programat la projecció de la pel·lícula d’animació ‘Zog i els Doctors Voladors’. A la primera planta de l’edifici, Rodamons Teatre posarà en escena ‘La QueBoQueseria’ i la Cia Begoña Tena presentarà ‘El Volcán Azul’, un espectacle dirigit a la primera infància.

D’altra banda, el grup gandià de circ contemporani Spiracle i el còmic ‘Ricky, el profesor de tenis’ actuaran a la nau de la Fundació Espurna. Al carrer Sant Ramon els xiquets podran gaudir dels jocs populars amb La Farigola, el taller de circ amb Spiracle i l’actuació de Els Fantasmes del Raval.

La programació serà la mateixa els dos dies amb la intenció de facilitar la conciliació i de fer possible la creació de recorreguts alternatius per a no perdre’s cap esdeveniment. A més, el Gastroespai oferirà els dinars populars en col·laboració amb el col·lectiu Ca Saforaui, amenitzats, com sempre, per El Triangulista i la seua Minidisco.

Les entrades i abonaments estan ja disponibles al web: www.sonabaixet.com