El música valencià Efrén López presenta al Teatre del Raval l’estrena en terres valencianes del seu primer disc en solitari El fill del llop. La cita serà el diumenge 2 de novembre a les 19h00. Efrén López vindrà amb els cinc músics que formen Abracadabra, la banda que l’acompanyarà en la seua imminent gira per Europa que comença en Ginebra, Suïsa, on participaran al Festival Orient-Occident, Musiques Croisées la pròxima setmana. El fill del llop és el primer projecte en què Efrén López, fundador de l’Ham de Foc, és responsable de tots els detalls, arrodonint un treball que es basa en les seues darreres composicions instrumentals.

Per al concert que oferiran Efrén López i els cinc artistes multiinstrumentistes que l’acompanyen -Miriam Encinas, Carlos Ramírez, Alexandre Guitart, Isabel Martín i Christos Barbas- els músics es proveiran de més d’una vintena d’instruments ètnics i medievals de corda, oferint-nos un delectament sonor extensible a tots els sentits. Efrén López, que combina la seua vida entre l’illa de Creta i el País Valencià, compagina la presentació del seu nou disc amb altres projectes musicals que el porten a viatjar arreu del món com l’acompanyament en la gira per nordamèrica d’una de les llegendes vives de la música popular iraniana, Simba Bina i el mestre del rabab afganés Daud Khan Sadozai o la seua aportació musical en la gira del grup germànic Faun, un dels grups més reeixits de l’escena folk gòtica d’Europa, amb qui Efrén López col·laborarà en la vintena de concerts previstos per a la primavera de 2015 per grans ciutats alemanyes.

Efren_Lopez_Simonetta_Salinari (1)

Un tast del CD en YouTube

https://www.youtube.com/watch?v=cdfgoMrCOdo&feature=youtube_gdata_player

 

Sona baixet, música en família amb Dani Miquel

I, la vesprada de dissabte, a les 18h00, serà el popular cantacançons de l’alcúdia, Dani Miquel, acompanyat dels seus inseparables ma-me-mi-mo-músics, qui actuaran al renovat Teatre del Raval de Gandia oferint un concert dins el programa del festival Sona Baixet, una mostra itinerant d’espectacles per a tota la família on la música popular contemporània, des d’una perspectiva oberta, i la posada en escena teatral són el principal motor –no motoritzat- d’aquesta iniciativa que aspira a ser atracció intergeneracional. Cançons, jocs i contes, un còctel, un afer –un (neg)oci- per a pares, iaios, oncles, nebots, néts i fills en una vesprada per a compartir en família.

Més informació: http://danimiquel.es/

 

Preus: Dani Miquel i els ma-me-mi-mo-músics (5 €) / Efrén López i Abracadabra (10 €)

Venda d’entrades: Reserva i venda d’entrades info@teatreravalgandia.org /

Telèfon: 962 866 532 / Teatre del Raval (C. Sant Ramon, 8 de Gandia)

Més informació: www.teatreravalgandia.org / comunicacio@teatreravalgandia.org

Facebook: Teatre del Raval Gandia / Twitter: @TeatreRavalG