S’apropa l’estiu i LaCasaCalba us convida a gaudir de la música en directe, amb una programació de concerts ben diversa que durarà fins al mes d’octubre. I com no, tots els concerts seran en valencià, prioritzant la cultura contemporània i de proximitat.

Aquesta programació rep la col·laboració de la Direcció General de Política Lingüística, Conselleria d’Educació, Cultura i Esports de la Generalitat Valenciana i Sempre Teua.

SA PENA – Dissabte 1 de juliol a les 21h00

El grup Sa Pena, format per Ausiàs Galbis (la Safor) i Marta Asuero (la Marina Alta), és una de les revelacions més recents del panorama musical de proximitat. Acompanyats pel DJ Manel Fornés, la música de Sa Pena integra ritmes de rap i hip-hop, amb una vessant elèctrica i una fusió melòdica que beu del pop urbà i l’R’n’B.

El seu primer disc Principis (2023) es configura com un cant al dia a dia, una forma d’expressar “l’amor als nostres i l’estima a aquelles persones que ens han fet costat i que han dotat de significat la paraula família. Persones que donen caliu, que respecten, que estimen i que són lliures per fer la seua. Sense estereotips, sense prejudicis, obertes i plurals.”

Aquest concert estarà dins de la Festa Benvingut Estiu Desllunat 2023.

DANI MIQUEL I ELS MA-ME-MI-MO-MÚSICS – Dissabte 21 d’octubre a les 19h00

Un projecte teatral i musical que vol conscienciar a menuts i majors de la necessitat d’estimar i cuidar el medi ambient.

Amb les cançons de l’espectacle, de la mà de Dani Miquel i els Ma-Me-Mi-Mo-Músics, coneixerem el monstre CRIVET, aprendrem què és l’economia circular, entendrem la necessitat de reciclar i a quin contenidor hem de llançar cada residu, i el més important, aprendrem que el món és la nostra casa, i mantenir-lo viu depén de totes i tots.

Aquest concert està inclòs a la programació del Festival RRRR! D’Art i Reciclatge.

L’ORCHESTRA FIRELUCHE -Dissabte 28 d’octubre a les 19h00

L’Orchestra Fireluche estrena al País Valencià el seu nou disc ‘Segona Florada’, dins de la programació de l’RRRR! Festival.

Després de la publicació d’Ataràxia, l’any 2019 i juntament amb Pau Riba, l’Orchestra Fireluche presenta la seua continuació natural: ‘Segona florada’. Un disc on les noves flors melòdiques, plantades a quatre mans tant pel cantant com per l’orquestra dins el mateix jardí original, es combinen ara amb noves veus i bulbs guardats de flors ja clàssiques, fent reviure un espectacle que, si bé semblava estroncat de soca-rel, ara floreix de bell nou damunt uns escenaris àvids de sentir-se posseïts per les noves cançons d’un dels nostres més grans poetes.

Aquest concert està inclòs a la programació del Festival RRRR! D’Art i Reciclatge.