El Teatre del Raval ofereix un complet i variat programa d’espectacles i activitats del 20 de desembre fins al 4 de gener

El Teatre Raval de Gandia es prepara per a rebre els xiquets i xiquetes –i també els grandets i grandetes- de Gandia, la Safor i d’altres comarques –al Teatre del Raval es ve d’on es vol- per oferir-los una completa i variada programació en aquestes festes. Festes de celebració, de reunió en família i amics i d’esbarjo, i per això, el recentment (re)inaugurat teatre pretén ser un espai lúdic i d’oci cultural per a tots aquells inquiets amb ganes d’experimentar, disfrutar de la cultura i veure-la en directe, en viu.

Hi haurà activitats i espectacles per a tots els gustos, per a totes les edats i per a totes les butxaques. Teatre, música, humor, literatura i cinema -atenció, el dia 28 de desembre s’inaugurarà el Gran Cinema del Raval!-. I també circ, xiquets i xiquetes, adults i adultes, podreu vindre i fer un taller de circ durant dos dies. Voleu saber-ne més? Llegiu el cartell adjunt i si voleu ampliar informació, visiteu la nostra web www.teatreravalgandia.org i esteu a l’aguait de les nostres xarxes socials.

Punxeu en aquest enllaç i podreu veure la nostra particular felicitació nadalenca per a tots vosaltres. Està enregistrada al mateix escenari del Teatre del Raval amb els alumnes del Teatre escola i la seua professora Maria Josep Gonga.

Nadal al Raval

Nadal al RavalNadal al RavalNadal al RavalNadal al Raval