Erre que Erre és una producció musical singular del lutier electroacústic i artista sonor Truna, alter ego del valencià Andrés Blasco. Aquesta és la seua última peça, estrenada en el Teatre del Raval de Gandia, en el marc del festival RRRR! Art i reciclatge, a finals d‘octubre 2017.

Aquest artista participa de les dues línies, sempre interconnectades, que vertebren el treball de Truna: l’exploració d’un llenguatge musical particular, com a artista sonor; i lligat a açò, la manipulació i desenvolupament d’instruments de fabricació pròpia. Per aquesta peça, utilitza dues escultures sonores, el “Toro-Cósmico” i l’“Atril del Futuro”, a més del violoncel modificat que connectat a altra de les seues invencions “La Maleta Mágica”.

Una producció musical amb un marcat component escènic i audiovisual que juga amb el concepte de Trio Truna, desenvolupat per l’artista. Així doncs, és una producció que s’adapta a l’espai escènic on es representarà. La posada en escena està dirigida per Francesc Burgos, artista escènic i gestor cultural.

Per fer possible aquesta producció, hem comptat amb el support de CulturArts – Institut Valencià de Cultura, dins de la convocatòria d’ajudes al foment d’activitats musicals, 2017.

Contacte i contractació:
info@lacasacalba.org
contractacio@lacasacalba.org