LaCasaCalba torna a l’acció amb el RRRR! Festival d’Art i Reciclatge, que celebrarà la seua 8a edició del 16 al 28 d’octubre al Teatre del Raval de Gandia. 

Concerts, espectacles i tallers, per continuar amb la missió de conscienciar sobre l’emergència climàtica mitjançant l’art, posant el focus en la problemàtica dels residus. A més, durant aquesta edició presentarem el projecte d’eco-Rehabilitació del Teatre del Raval, que es convertirà en un exemple de sostenibilitat ambiental a la ciutat de Gandia.

Dins de la programació d’enguany, destaca el concert de Dani Miquel amb l’espectacle ‘Desfem’, el dissabte 21, i l’Orchestra Fireluche, el dissabte 28, amb ‘Segona Florada’; segon disc de l’agrupació i darrera gravació de Pau Riba, que s’estrenarà al País Valencià amb la veu de Jordi Subirà.

A més, el cartell inclou ‘Perpetuum Mobile’, l’últim espectacle de l’actriu valenciana Merce Tienda, que fa una proposta poètica i humorística al voltant dels objectes i la seua transformació constant.

I apunteu la data del divendres 20 d’octubre perquè presentarem el projecte d’eco-Rehabilitació del Teatre del Raval, que des de fa un any es troba en un procés de transició cap a la sostenibilitat ambiental i l’eficiència energètica de tot l’edifici. Aquesta presentació comptarà amb la participació de l’arquitecte Arturo Sanz i de l’ambientòleg i director del RRRR! Festival, Francesc Burgos. També s’exhibiran els plànols i les fotografies que documenten el procés des de l’inici de les obres fins a l’actualitat.

A banda de la programació en obert, el RRRR! Festival dedicarà una part del programa a l’alumnat dels centres educatius de primària, que podran gaudir de l’espectacle ‘A Pescar!’ de El Gecko Con Botas, dins de la Campanya Escolar del Teatre del Raval.

Les entrades anticipades i tota la informació del festival estan ja disponibles al web www.rrrrfestival.org i al web del Teatre del Raval Gandia.