El dissabte 4 de setembre la platja de Tavernes de la Valldigna va acollir, un any més, el Sona Baixet Fest(a), el projecte conjunt de LaCasaCalba i l’Ajuntament de Tavernes que ve desenvolupant-se des de fa 5 anys per acomiadar l’estiu a ritme de música i art. Per segon any consecutiu, la situació sanitària va obligar a adequar el format i el contingut prioritzant la seguretat però sense renunciar al gran festival familiar valler al Parc del Llac.

El programa incloïa actes per a tots els públics, combinant arts escèniques, música i tallers en tres actuacions. Triangulista DJ set va ser l’encarregat de donar la benvinguda als assistents com a Mestre de Cerimònies amb la seua maleta de discos. El clàssic de l’animació de carrer Jaume Barri va ser el següent en pujar a l’escenari amb la seua veu i una guitarra per tal de fer cantar, jugar i ballar a tota la canalla amb cançons originals de temàtiques diferents. I vaja si ho va aconseguir, ningú va quedar assegut a la cadira!

El fantàstic Mag Wendo va portar la màgia amb les seues insospitades i desbaratades il·lusions que no deixaren indiferent a menuts ni grans. Diversió i rialles amb molt d’amor al públic aportaren el toc d’humor.

Al llarg de la vesprada, i repartits en tres torns de 45 minuts per tal de mantenir les distàncies, s’organitzaren tallers d’art conduïts per l’artista de capçalera de LaCasaCalba, Pepa Castillo. Juntament amb monitors i monitores, van acompanyar els més menuts per desenvolupar la seua creativitat creant boniques cistelles.