Cantants, poetes i performers pujaran a l’escenari en un gran concert únic
a tota Espanya per recordar a l’artista català

LaCasaCalba encara la recta final de la temporada amb una de les actuacions més rellevants de l’any. Trans/Riba serà un concert coral i únic a tot l’estat espanyol on més d’una vintena d’artistes pujaran a l’escenari del Teatre del Raval de Gandia per tal de fer un homenatge a l’artista català que va morir recentment.

Transgressor i iconoclasta, Pau Riba era tot un referent de la cultura alternativa i una figura clau de l’underground al nostre país. Va iniciar la seua carrera als anys 60 i era una de les veus més reconegudes de la música en català, amb una trentena de discos i una quinzena de llibres, entre ells, alguns poemaris.

Era el cap de cartell de l’última edició del Festival HOSTES que LaCasaCalba va organitzar entre gener i febrer. Anava a presentar, per primera volta al País Valencià, una revisió del seu mític disc ‘Dioptria‘ 50 anys després de la seua publicació. Un concert on volia agrair el suport rebut per part de LaCasaCalba i molts altres amics i seguidors després de fer públic que patia un càncer. Però no es va poder celebrar.

Passat un temps de la trista notícia, LaCasaCalba ha volgut mantenir el protagonisme que Riba anava a tindre a l’escenari i ho fa amb una actuació a la qual ha volgut sumar-se un nodrit grup de cantants, poetes i músics que recordaran i homenatjaran al polifacètic artista. Entre ells, estaran De Mortimers, tres dels seus fills, Enric Casasses, Moon Ribas, Carles Dénia, Héctor Arnau o la Orchestra Fireluche, entre molts altres noms d’ací i d’allà que han acompanyat a Pau durant els darrers trenta anys.

Data: Divendres 29 d’abril a les 20h00

Les entrades (quasi exhaurides) estan a la venda a la web del Teatre del Raval de Gandia (anticipades i en taquilla).